Overslaan en naar de inhoud gaan

Wil je nog mee op groepsreis deze zomer of in het najaar, dan is het stilaan decision time want onze reizen lopen snel vol. Twijfel jij nog een beetje om de knoop door te hakken? Zit je met vragen over het reisprogramma, het niveau van fysieke inspanningen of de manier waarop we reizen met Joker? Dan kan je steeds terecht bij onze reisexperts in de Joker-reiskantoren of onze Facebookgroep voor (en door) Joker Groepsreizigers. Voor 3 populaire bestemmingen is er een specialleke... Heb je nog vragen over reizen naar Colombia, Indonesië of Portugal, kom dan zeker naar Matinee Congé voor een pak weloverwogen antwoorden!

Matinee Congé op 27 mei!

Op 27 mei ben je uitgenodigd op Matinee Congé, ons infomoment over groepsreizen, op het Joker hoofdkantoor in Mechelen. Joker-reisexperts uit onze reiskantoren, enthousiaste reisbegeleiders en natuurlijk onze productiemedewerkers staan klaar met alle informatie over onderstaande groepsreizen. Omdat uit de inschrijvingen voor Matinee Congé zeer duidelijk bleek dat er veruit de meeste interesse was in Colombia, Indonesië en Portugal, focussen we die dag uitsluitend op deze bestemmingen. U vraagt, wij draaien! Per bestemming is er een infosessie, met natuurlijk ook tijd om vragen te stellen. Matinee Congé is gratis, maar inschrijven is wel verplicht. 

Staat je bestemming er niet tussen, maar zit je toch met nog vragen? Contacteer ons gerust via dit formulier!

Praktische informatie

Schrijf je gratis in!

Matinee Congé is helemaal gratis, maar inschrijven is wel verplicht. Je kan je inschrijven t.e.m. 26 mei 2017 of tot het maximum aantal deelnemers bereikt is. Bij je inschrijving geef je ook meteen de bestemmingen door waar je interesse in hebt.

Klik hier om je in te schrijven!

Heb je je ingeschreven en kan je toch niet komen? Laat ons dan iets weten via online@joker.be. Zo kunnen wij de dag goed plannen!

Waar moet ik zijn?

Place to be is het Joker hoofdkantoor in Mechelen:

  • Geerdegemvaart 96/98, 2800 Mechelen

Het Joker hoofdkantoor is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.
Kom je met de trein, verlaat dan het station aan de kant van Mechelen-Centrum en ga meteen naar links. Neem de brug over de vaart en ga aan het einde van de brug de trap naar beneden. Deze geeft uit op de Geerdegemvaart. Ga naar links en je bent vlakbij het Joker-hoofdkantoor. Dit is minder dan 5 minuten wandelen. Neem je de bus, stap dan af aan Mechelen-Station en wandel dezelfde weg.

In de straat is weinig parkeergelegenheid. Kom je met de wagen, dan parkeer je die best op de Postzegellaan en neem je op de brug de trap naar beneden tot aan het Joker hoofdkantoor. De dichtstbijzijnde parkeergarage is BePark op de Colomastraat 35. 

Waar kan je terecht met vragen over onze groepsreizen?

  • De Joker-reiskantoren – elke dag staan onze reisexperts in de reiskantoren voor je klaar. Bel, mail of spring gewoon even binnen met elke kleine of grote vraag over onze groepsreizen of andere reiskwesties!
  • Je medereizigers – in de Facebookgroep ‘Joker Groepsreizigers’ vind je heel wat medereizigers en mensen die al met Joker gereisd hebben. Kom zeker eens een kijkje nemen!
  • Reisvoorstellingsavonden per continent – zak lekker onderuit en laat je meevoeren, want elk jaar in december stellen enkele enthousiaste reisbegeleiders hun favoriete bestemming aan je voor.
  • De Landencocktail – onze eigen beurs voor avontuurlijk reizen op 14 januari 2018. Meer dan 400 reisbegeleiders en Joker-medewerkers geven uitleg over zowat al onze reizen, tijdens reisvoorstellingen of een persoonlijk gesprek.