Overslaan en naar de inhoud gaan

Bezoek tijdens deze 200 kilometer lange tour alle hoogtepunten van Oahu. Je stopt onder andere aan de Waimea Valley waar een begeleide wandeling van +/- 2 kilometer is inbegrepen. Verder zijn enkele hoogtepunten een stop aan de Diamond Head Slopes, Hanauma Bay, enkele populaire surfstranden, enkele uitzichtpunten, de Byodo-In Temple en de Dole Plantation, één van de bekendste ananasplantages. Ook rijd je door Kahala, het Beverly HIlls van Hawaii, het Ko’olau gebergte en de Waimanalo Hawaiian Homestead. Afhankelijk van de interesse kunnen tips gegeven worden om de tour persoonlijker te maken.

 

Praktisch

  • Duur: +/- 10u
  • Dagelijks mogelijk
  • Vertrek rond 07u30
  • Minimum leeftijd: 3 jaar

 

Prijs

Volwassene Kind (3-11 jaar)
€ 108 € 84

 

 

 

 

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Hawaii'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!