Overslaan en naar de inhoud gaan

Trek je wandelschoenen aan en ga het woestijngebied aan de rand van Capitol Reef National Park in. Ervaar de vriendschap die je krijgt van de lama, hij zal je beste wandelcompagnon zijn. Met plezier zal de lama jouw spullen dragen, zodat jij beter en verder kan hiken. Geniet van de stilte en de iconische zichten van de westerse kant van de Waterpocket Fold, waar de lamatochten exclusieve toegang toe hebben dus je bent hier heel alleen. Je gids geeft je graag gedetailleerde informatie over de bergen, archeologie en de geologie van het gebied. Ideaal voor families, volwassenen kunnen niet zitten op de lama's, kinderen tot 35 kg wel. 

 

Prijs

tocht 2 uur € 111 p.p.
tocht 4 uur € 253 p.p.

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in West-USA'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met één van de volgende reizen

Empty