Overslaan en naar de inhoud gaan

Meer weten over het reisaanbod van Joker? Dan heten we je graag welkom op onze infodagen en infoavonden!

Reisbeurs Landencocktail op 29/01

Onze eigen reisbeurs Landencocktail op 29 januari 2017 is hét moment om je te informeren over onze Joker-groepsreizen. Tijdens deze reisbeurs in Lamot Mechelen staan meer dan 100 Joker-reisexperts en reisbegeleiders klaar om aan antwoord te bieden op al je reisvragen. Vuur ze af tijdens een persoonlijk gesprek met een reisbegeleider die recent de reis maakte die jij ook wel ziet zitten. Of zak lekker weg en laat je tot een nieuwe reisbestemming verleiden tijdens één van de vele reisvoorstellingen, waarbij een enthousiaste reisbegeleider aan de hand van foto's en kaarten een fantastische trip presenteert. 

Een groepsreis boeken of je informeren over onze individuele rondreizen of vliegtickets kan natuurlijk ook aan onze infostand. De infostand van Karavaan bezoek je dan weer als je meer informatie wil over hun jongerenwerking of als je interesse hebt om zelf reisbegeleider te worden. Ook over de wandelreizen van onze partner Anders Reizen vind je alle informatie, net als bij Joker tijdens een face-to-face gesprek met een reisbegeleider of tijdens een reisvoorstelling. 

Gratis inkomkaarten t.w.v. €4 zijn te verkrijgen in de Joker-reiskantoren en bij Anders Reizen.

Infomomenten over Joker Comfort Editions

Comfort Editions is het nieuwe reisconcept van Joker. We brengen een kleine groep van 5 tot 13 reizigers samen die houden van 100% avontuur en tegelijkertijd de comfortabele omstandigheden van een goed bed, prettig reistempo en aangenaam transport weten te appreciëren. Wil je graag meer weten over Joker Comfort Editions, dan heten we je graag welkom op een van onze infomomenten in verschillende steden:

  • 10 januari 2017 om 19u in Gent - Zaal Het Achterhuis, Diksmuidestraat 41, 9000 Gent
  • 12 januari om 19u in 2017 Mechelen - zaal van restaurant Dessain in hotel Gulden Anker. Ridder Dessainlaan 2, 2800 Mechelen
  • 17 januari om 19u in 2017 Leuven

Daarnaast zal er ook een informatiesessie over Joker Comfort Editions plaatsvinden op het Vakantiesalon van Antwerpen en op onze reisbeurs Landencocktail. 

Joker op reisbeurzen en vakantiesalons

Je kan de Joker-stand terugvinden op tal van reisbeurzen, waar onze reisexperts graag een antwoord bieden op al je vragen. Een overzicht voor 2017:

Spring even binnen in een Joker-reiskantoor in je buurt

Uiteraard heten we je het hele jaar door hartelijk welkom in onze Joker-reiskantoren, waar onze reisexperts elke dag klaar staan om je reisplannen werkelijkheid te laten worden.