Overslaan en naar de inhoud gaan

Canada en de Verenigde Staten zijn met levendige metropolen en prachtige natuur de droom van veel reizigers. Met onze infoavonden in Kortrijk, Gent en Hasselt brengen we onze kennis over rondreizen met je eigen reisgezelschap in Canada en de USA naar jou toe. De voorstellingen tijdens deze infoavonden zijn gratis, maar inschrijven is verplicht.

Deze infoavonden zijn een mooi alternatief voor wie niet aanwezig kan zijn op onze Reisbeurs Canada & USA op 20 oktober 2019 in Mechelen. Tijdens deze reisbeurs geven reisexperts van Joker en andere gespecialiseerde organisaties reisvoorstellingen over verschillende regio's en nemen ze de tijd om je vragen in een persoonlijk gesprek te beantwoorden. Tijdens de infoavonden krijg je een beknopte versie voorgeschoteld, met reisvoorstellingen over de meest populaire regio’s en de mogelijkheid om korte vragen te stellen.

Infoavonden in Kortrijk, Gent en Hasselt

1. Infoavond Canada & USA in Kortrijk op 22 oktober 2019

  • 19u30 – Rondreizen in West-Canada
  • 20u30 – Rondreizen in West-USA

Schrijf je in voor de infoavond Canada & USA in Kortrijk 

2. Infoavond Canada & USA in Gent op 23 oktober 2019

  • 19u30 – Rondreizen in West-Canada
  • 20u30 – Rondreizen in West-USA

Schrijf je in voor de infoavond Canada & USA in Gent > 

3. Infoavond Canada & USA in Hasselt op 24 oktober 2019

  • 19u30 – Rondreizen in West-Canada
  • 20u30 – Rondreizen in West-USA

Schrijf je in voor de infoavond Canada & USA in Hasselt > 

De infoavonden zijn gratis, maar inschrijven is verplicht. De locatie bepalen we in functie van het aantal inschrijvingen. Ongeveer 1 week voor de infoavond ontvang je een mail met de definitieve locatie. Het is steeds een plek die goed bereikbaar is zowel met het openbaar vervoer als met de wagen. 

Promoties Canada & USA

In de weken na de Reisbeurs en de infoavonden Canada & USA zullen er tal van aantrekkelijke kortingen zijn op reizen naar Noord-Amerika. We houden je graag op de hoogte via onze nieuwsbrief en facebookpagina

Onze reizen met je eigen reisgezelschap naar Canada en de USA