Overslaan en naar de inhoud gaan

Tijdens deze driedaagse trekking verken je de verschillende hilltribe dorpen in Huay Nam Dang National Park, ten noorden van Chiang Mai. Overdag wandel je te voet van dorp naar dorp en 's nachts slaap je in een gedeelde homestay in één van de dorpen. 

De hoogtepunten van deze reis

Lokale dorpen
Lokale dorpen

Op een actieve manier het land verkennen.

Village Stay
Village Stay

Overnachten bij de lokale mensen thuis.

Lokale bevolking
Lokale bevolking

Het ontdekken van de cultuur en levenswijze van de hilltribe gemeenschappen.

Programma

Programma

A Dag 1
Chiang Mai: Aankomstdag

Sa-wat dee! Bij aankomst van je vlucht of trein in Chiang Mai word je opgehaald door je chauffeur. Deze brengt je per transfer van de luchthaven of het treinstation naar je hotel in het centrum van Chiang Mai.

Chiang Mai, de meest levendige stad in het noorden van Thailand, heeft heel wat bekende tempels te bieden en je vindt er een interessante oude stadskern. Bovendien is deze ‘Roos van het Noorden’ gekend om haar schoonheid en vriendelijke lokale bevolking!

Overnachting in Chiang Mai

B Dag 2
Chiang Mai-Huay Nam Dang: Trekking in Huay Nam Dang National Park (O-L-D)

Na het ontbijt word je opgehaald voor een rit naar het Huay Nam Dang National Park. Hier begin je aan een korte trek naar de plek waar je zal lunchen. Je stapt naar het dorpje Mae Jok, waar je het echte dorpsleven kan ervaren. Je houdt er even halt voor de lunch en kan het dorp even verkennen, alvorens je tocht voort te zetten. In de namiddag stap je zo’n 4 uur van het Karendorp naar je slaapplek. Overnachten doe je in een village stay in het Rode Karendorp Pa Khao Lam.  De meeste paden vandaag gaan bergafwaarts door verschillende soorten bos. Zodra je aan de verschillende veldjes komt, ben je dichtbij de eindbestemming van vandaag. Je verblijft er in een typische hut zoals de inwoners van het dorp dat doen. Je hebt wel enkele faciliteiten als toiletten en douches in dit huis dat je kan delen met andere reizigers. ’s Avonds eet je rond het kampvuur. Je aanwezigheid zal wellicht als een vuurtje spreiden in het dorp, waardoor inwoners, jong en oud, je aan het kampvuur vergezellen.

Overnachting in een huis in Pa Khao Lam

C Dag 3
Huay Nam Dang: Trekking Huay Nam Dang National Park (O-L-D)

Na het ontbijt kan je op verkenning gaan in het dorp en zien hoe de lokale bevolking hier leeft. Nadien trekken we er verder op uit. In de voormiddag stap je zo’n 2-tal uur door dichte bossen en gaat het naar een Skaw Karendorp, waar je rustig kan lunchen. Eens als je terug op krachten bent wandelen we verder. Ook in de namiddag wandelen we 2 uur door de jungle naar een ander Karendorp langs de rivierbedding. Hier kan je wat ontspannen en gaan zwemmen alvorens te genieten van het avondmaal. ’s Avonds ben je vrij om rustig te genieten bij deze ervaring.

Overnachting in een huis in een Karendorp

D Dag 4
Huay Nam Dang-Chiang Mai: Trekking in Huay Nam Dang National Park (O-L)

’s morgens heb je tijd om te ontbijten. Nadien geeft je gids uitleg over het hoe en wat bij kajakken. De volgende 2 uur trek je het water op in een rubberen kajak voor een actieve wateractiviteit in een prachtige bosrijke omgeving. Je arriveert in het kamp in het dorp Sob Kai, waar een lekkere lunch geserveerd wordt. Hier kan je rustig verkennen tot het tijd is voor een 2 uur durende transfer terug naar Chiang Mai. Eens terug aan het hotel ben je voor de rest van de dag vrij.

Overnachting in Chiang Mai

E Dag 5
Chiang Mai: Vertrekdag (O)

Vandaag ben je vrij tot het tijd is voor je transfer naar de luchthaven van Chiang Mai. Van hieruit neem je een vlucht naar huis of naar je volgende bestemming.

Hotels

Info

Meer info over de hotels vind je naast Prijzen, bij "Bijkomende informatie". 

Prijzen

Internationale vluchten zijn niet inbegrepen in de prijs, tenzij anders vermeld onder "Inbegrepen in de basisprijs". Je Joker-reiskantoor gaat graag de beschikbaarheid van de voordeligste vlucht voor je na.

Opgelet: onderstaande prijzen zijn per persoon (op basis van meerdere samenreizende personen). 

Basisprijs

Opties

Algemene opties
Laat Joker je een vluchtvoorstel doenPrijs op aanvraag

Inbegrepen in de basisprijs

 • Alle vermelde maaltijden (O: ontbijt, L: lunch, D: diner)
 • Engelstalige begeleiding tijdens de trekking
 • Alle transport zoals beschreven in het dag-aan-dagprogramma
 • Alle excursies en inkomgelden, zoals vermeld in het dag-aan-dagprogramma
 • Alle logies in klasse naar keuze, zoals vermeld in het dag-aan-dag-programma
 • Lokale taksen
 • Bijdrage aan het Garantiefonds

Niet inbegrepen

 • Internationale vluchten
 • Eventuele binnenlandse vluchten
 • Dranken en persoonlijke uitgaven
 • Alle overige niet vermelde maaltijden
 • Alle andere niet vermelde uitgaven
 • Fooi aan personeel, chauffeurs en gidsen
 • Verzekering

Wat je moet weten over deze reis

Over deze reisformule

Reizen met Joker, dat is

 • méér beleven, durven en doen
 • op een duurzame manier
 • met een reisexpert die je reis ter harte neemt
 • om via onze contacten thuis te komen in de wereld
 • en als een betere versie van jezelf terug te keren