Overslaan en naar de inhoud gaan

Laat je helemaal onderdompelen in de overweldigende pracht en oorverdovende stilte van de natuur in Khao Sok National Park, waar met groen begroeide kalkstenen kliffen uit de grond rijzen en statig uit het water torenen. Je verkent het gigantische Cheow Lan Lake per boot en te voet ontdek je de weelderig groene natuur van de jungle. 

De hoogtepunten van deze reis

Khao Sok - Cheow Lan Lake
Khao Sok - Cheow Lan Lake

Verken de magische omgeving van het Cheow Lan Lake per long tail boat

Khao Sok National Park
Khao Sok National Park

De eeuwig groene, tropische jungle te voet verkennen.

Khao Sok National Park
Khao Sok National Park

Laat je overweldigen door de indrukwekkende karststenen kliffen die uit de aarde rijzen. 

Programma

Programma

A Dag 1
Surat Thani-Khao Sok: Aankomstdag en Khao Sok Tour (L-D)

Sa-wat dee! Bij aankomst van je vlucht of trein in Surat Thani, word je opgehaald door je chauffeur. Deze brengt je per transfer van de luchthaven of het treinstation naar het tropische Khao Sok.

De rit duurt ongeveer 1,5 à 2 uur. Onderweg sluit je aan in groep en bezoek je de Bangriang Tempel, de mooiste en meest vredevolle tempel in het zuiden van Thailand. Je gids vertelt je over de geschiedenis van deze plek. Eens aangekomen in Khao Sok, geniet je van wat quality time met de meest geliefde mascotte van Thailand; de olifant. Je observeert hun dagelijkse leven en de band tussen olifant en mahout. Je ziet ze baden, schrobben eten en probeert het misschien wel eens zelf of helpt met het klaarmaken van het eten voor de olifanten. Nadien stop je aan een schitterend uitzichtpunt, waar je van panoramische zichten kan genieten over Khao Sok. Je bezoekt ook de Monkey Cave Temple. Even tijd voor de lunch in een lokaal restaurant, nabij de rivier. Hierna ga je op een korte verkenning per kano over de Khao Sok Rivier. Hier heb je de kans om de vele fauna en flora te bewonderen, de karststenen kliffen die uit de grond rijzen en de eeuwig groene bergen om je heen. Nadien check je in je hotel in, waar je geniet van een diner, waarna je lekker kan ontspannen met de geluiden van de natuur om je heen.

Overnachting in Khao Sok

B Dag 2
Khao Sok: Lake Tour (O-L)

Voor de Lake Trip in groep stappen we aan boord van een long tail boat. Dit is immers de beste manier om Khao Sok te ontdekken: relaxen en de omgeving rustig in je opnemen. Je geniet van de schitterende omgeving van het kristalgroene water. Nadien even tijd voor andere sferen tijdens een jungle wandeling. Je spot er prachtige planten, bloemen, vogels, vlinders en allerhande andere soorten dieren en planten. Je maakt een korte wandeling naar Rai Lake. Hier stap je aan boord van een bamboevlot, dat je over het meer naar de Pakaranggrot brengt, ook wel gekend als de koraalgrot. De stalagmieten hebben vormen gelijkaardig aan koraal, vandaar ook de naam van de grot. Je verkent de grot in zo’n halfuurtje. Lunchen doe je op een drijvend restaurant, waarna een bootritje je terug naar de pier brengt. Van hieruit gaat het  terug naar je hotel.

Overnachting in Khao Sok

C Dag 3
Khao Sok: Jungletocht (O)

Je sluit aan bij een groep voor een trektocht door de jungle van Khao Sok van een halve dag, waar je ontdekt wat de prachtige natuur allemaal te bieden heeft. Een van onze ervaren gidsen gaat mee, want zij spotten slangen en andere dieren die je op je eentje nooit zou opmerken en weten bovendien allerlei weetjes te vertellen. Je kan ook leren waarop je moet letten en wat je wel en niet mag eten om te overleven. Een jungle trektocht is een ongelofelijke ervaring die je niet snel zal vergeten.

Overnachting in Khao Sok

D Dag 4
Khao Sok-Surat Thani: Excursie warmwaterbronnen en transfer naar station/luchthaven (O)

’s Morgens om 08u00 trek je erop uit naar de Hot Springs, waar je een goed uurtje van deze warmwaterbronnen kan genieten. De hot springs bestaan uit natuurlijk opgewarmd grondwater uit de mantel van de Aarde. Het water stroomt diep in de aardkorst en warmt op als het in contact komt met warme rotsen. De warmte van het water kan variëren van 22° Celsius tot wel 52° Celcius. Behalve therapeutische voordelen, is het ook nog eens erg ontspannend. Laat alle stress weken terwijl je volledig tot ontspanning komt in het warme water. Rond 10u30 ben je terug in het resort, waar je je spullen kan pakken en uitchecken, alvorens een transfer je oppikt en terug naar Surat Thani luchthaven of treinstation brengt.

Hotels

Info

Meer info over de hotels vind je naast Prijzen, bij "Bijkomende informatie". We illustreren het aangeboden comfortniveau met enkele voorbeeldfoto's. Bij offerteaanvragen stellen we per nacht concrete hotels voor. 

Prijzen

Internationale vluchten zijn niet inbegrepen in de prijs, tenzij anders vermeld onder "Inbegrepen in de basisprijs". Je Joker-reiskantoor gaat graag de beschikbaarheid van de voordeligste vlucht voor je na.

Opgelet: onderstaande prijzen zijn per persoon (op basis van meerdere samenreizende personen). 

Opties

Algemene opties
Laat Joker je een vluchtvoorstel doenPrijs op aanvraag

* Kinderen die bij vertrek maximum jaar zijn, reizen aan kindertarief als ze vergezeld zijn van minstens 2 volwassenen.

Inbegrepen in de basisprijs

 • Alle vermelde maaltijden (O: ontbijt, L: lunch, D: diner)
 • Alle logies zoals vermeld in het dag-aan-dag-programma
 • Alle transport zoals beschreven in het dag-aan-dagprogramma
 • Alle excursies en inkomgelden, zoals vermeld in het dag-aan-dagprogramma
 • Engelstalige begeleiding tijdens de excursies
 • Lokale taksen
 • Bijdrage aan het Garantiefonds

Niet inbegrepen

 • Transport naar Surat Thani
 • Transport naar je volgende bestemming in Thailand
 • Dranken en persoonlijke uitgaven
 • Alle overige niet vermelde maaltijden
 • Alle andere niet vermelde uitgaven
 • Fooi aan personeel, chauffeurs en gidsen
 • Verzekering

Wat je moet weten over deze reis

Over deze reisformule

Reizen met Joker, dat is

 • méér beleven, durven en doen
 • op een duurzame manier
 • met een reisexpert die je reis ter harte neemt
 • om via onze contacten thuis te komen in de wereld
 • en als een betere versie van jezelf terug te keren