Overslaan en naar de inhoud gaan

Eén van de meest bekende dingen om te doen in Maui, is het bekijken van de prachtige zonsopgang op de top van Mount Haleakala. Zet je wekker en kleed je warm aan terwijl je je voorbereidt op de reis van +/- 60 kilometer naar de top van de slapende vulkaan, ook wel bekend als ‘Haleakala’. De temperatuur blijft meestal rond het vriespunt, maar eens de zon opkomt vanaf 3000 meter boven zeeniveau, zal je snel opwarmen.

Hoogtepunten van de tour zijn onder meer: de tocht met de wagen naar de top van de Haleakala, toegang tot het park (Haleakala NP), getuige zijn van een ontelbaar aantal veranderende kleuren en een blik werpen op de ‘Haleakala Silversword’, een zeldzame plant.

 

Praktisch

  • Duur: +/- 9u
  • Dagelijks mogelijk
  • Vertrek om 02u00 à 02u30
  • Transfers inbegrepen (enkel vanaf hotels)
  • Ontbijt inbegrepen

 

Prijs

Volwassene Kind (0-11 jaar)
€ 212 € 131

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Hawaii'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!