Overslaan en naar de inhoud gaan

Laat je rustig meevoeren over de Snake River met eerste-rij-zicht op de gigantische 'Tetons'. Je hoeft niets te doen, enkel geniet en kijken, want het gebied zit vol wildlife. Ondertussen zal je gids je overladen met informatie over de dieren, de regio, de geologie, en veel meer. 

Vul je float trip aan met een uitgebreide picknick lunch! De lunch bestaat uit geroosterde kalkoen en cheddar op brioche, aardappelen, Thaise broccolisalade, fruitsalade en zelfgebakken koekjes, limonade en water.

 

Praktisch 

  • Boottocht zonder lunch: dagelijks om 08u15 en 14u30 - duur 2 uur
  • Boottocht met lunch: dagelijks om 10u30 of 11u15 (afh. v. seizoen) - duur 3 uur
  • Vertrek uit Jackson, WY
  • Niet mogelijk voor kinderen t.e.m. 3 jaar 

 

Prijs

  Volwassenen Kinderen (4-12 jaar)  
Zonder lunch € 105 € 89  
Met lunch € 111 € 100

 

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in the Great American West'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met één van de volgende reizen

Empty