Overslaan en naar de inhoud gaan

De onderstaande editie van onze filmpjeswedstrijd is ondertussen afgesloten. Begin maart maken we de winnaars bekend en lanceren we de nieuwe wedstrijd. Houd deze pagina zeker in de gaten voor meer nieuws!

 

In een filmpje van max. 3 minuten ziet de filmjury hoe jullie groep/reisgezelschap reist “in Joker-stijl”: avontuurlijk, actief, duurzaam en met veel plezier. Jullie bestemming is het decor, dat herkenbaar moet zijn, maar jullie - de reizigers - zijn de hoofdrolspelers. Het zijn reislustige mini-docu’s, die illustreren wat een fantastische belevenis jullie reis was. Zowel wie een Joker-groepsreis als een Joker individuele reis boekte kan deelnemen aan de filmpjeswedstrijd.

Extra punten kunnen jullie scoren met een netjes afgewerkt filmpje, maar de inhoud is nog altijd belangrijker.

Wie kan deelnemen?

  • Elke reiziger die in 2018 op groepsreis ging met Joker Go-26, Joker Avontuur of Joker Comfort Editions
  • Elke reiziger die in 2018 een individuele reis van Joker maakte

Ging je op reis in november of december 2017 en kwam je dus te laat terug om nog deel te nemen aan de editie 2017, stuur dan zeker je reisvideo's dit jaar in!

Hoe deelnemen?

Deelnemen kan tot31/01/2019 met max. 3 filmpjes per persoon.

De prijzenpot van de filmpjeswedstrijd

Voor groepsreizigers:

Twee filmpjes winnen een leuke reünie in België voor de hele groep. Jullie mogen zelf een arrangement kiezen uit onze voorstellen. Wij zorgen dan met veel plezier voor de praktische organisatie. Het maximaal te spenderen budget is €300 voor de hele groep.

Voor individuele reizigers:

Reisde je met je eigen reisgezelschap en komt jouw filmpje als winnaar uit de bus, dan krijg je van ons een Joker-reiswaardebon ter waarde van €200. Een mooi startbudget voor een volgende reis!

We kiezen in totaal 3 winnende filmpjes, waarvan één filmpje over een Go-26-reis, één over een Avontuur of Comfort Editions reis en één over een individuele reis.

Jury & bekendmaking winnaars

Een jury bestaande uit Joker-medewerkers en Karavaan kiest het filmpje dat het best aan de criteria voldoet. De winnaars worden in februari 2019 bekendgemaakt.

Tips van de filmjury

Van de winnende filmpjes van de afgelopen jaren is de filmjury sowieso fan, dus bekijk deze zeker ter inspiratie! Check ons Youtube-kanaal!

Wedstrijdreglement

Lees vooraf het wedstrijdreglement.

Veel succes!