Overslaan en naar de inhoud gaan

Proef van het echte leven in een Sri Lankaans dorp onder het motto Live like a local. Hoe je dat invult, kies je zelf. Alles kan, niets moet!

Help mee in de keuken met het bereiden van de lunch of het diner, of neem een kijkje op de boerderij en melkerij van het dorp en steek daar de handen uit de mouwen. Of ga samen met een visser naar het Victoria Reservoir en neem een duik in het meer. Misschien vraagt één van de locals wel of je zin hebt in een spelletje of sportactiviteit?

Tijdens deze homestay sta je dicht bij de lokale bevolking. Het verblijf is eenvoudig, de ervaring 100% authentiek. Voor vele Joker-reizigers is dit één van de hoogtepunten van hun Sri Lanka-reis.

 

Over de homestay

Tamarind Gardens is een community-based project waarbij een deel van het dorp leeft en werkt op de boerderij, de homestay of één van de andere projecten van Tamarind Gardens. Er is een grote gemeenschappelijke moestuin waar groenten worden verbouwd. De oogst gaat zowel naar de lokale bevolking als naar de homestay. Daarnaast heeft Tamarind Gardens ook een project waarbij lokale vrouwen hippe, herbruikbare zakken maken van oude rijst- en meelzakken. De twee Sri Lankaanse eigenaars proberen op deze manier een zo duurzaam mogelijke manier van samenleven te creëren om de lokale bevolking een betere toekomst te geven. Op tien jaar tijd hebben ze hier dan ook al grote stappen gezet in de goede richting. We laten Joker-reizigers hier heel graag mee kennismaken.

 

Praktisch

  • Voeg 2 nachten toe aan je reis om optimaal te genieten van een verblijf en de activiteiten
  • Echt iets voor Joker reizigers die hun grenzen willen verleggen
  • Aanrader voor gezinnen
  • Door de afgelegen ligging verblijf je hier op basis van half-pension ipv kamer met ontbijt
  • Vanaf €240 per persoon (voor 2 overnachtingen, half pension, activiteiten ter plaatse, transfers)
 

Waar slaap je?

De acht chalets van Tamarind Gardens homestay zijn eenvoudig ingericht. Het interieur is door de lokale ambachtslui ontworpen en gebouwd. Elke chalet heet z’n eigen badkamer. Verwacht hier geen grote luxe maar wel basiscomfort.

Kan je niet wachten om nog meer van het échte Sri Lanka te proeven?

Deze unieke ervaring kan je enkel boeken bij een individuele rondreis naar Sri Lanka van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies en activiteiten voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen en zo je reis helemaal te personaliseren!

Je kan deze extra excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Een reis op maat? Zo gaat dat in zijn werk >>

Perfect te combineren met een van onderstaande reizen

Empty