Overslaan en naar de inhoud gaan

1. Brochures over groepsreizen

De brochure "Joker Avontuur"

Met Joker Avontuur kies je voor wereldwijde groepsreizen met reisgenoten van verschillende leeftijden. Onze formule: jou een intense reiservaring bezorgen door overweldigende landschappen en innemende ontmoetingen met andere mensen en culturen. Niet voor toeristen, wel voor reizigers! 60% van de reizigers is tussen 26 en 40 jaar oud. Het aanbod telt meer dan 100 reizen.

De brochure "Joker Go-26"

Reizen voor jongeren van 18 tot 26 jaar die samen de wereld willen zien. Met Joker Go-26 ontdek je met een kleine groep leeftijdsgenoten de hele wereld. Je reist langs minder platgetreden paden naar het beste wat je bestemming te bieden heeft!

De brochure Comfort Editions

Met Joker Comfort Editions brengen we een kleine groep van max. 13 reizigers samen die houden van 100% avontuur in combinatie met de comfortabele omstandigheden van een goed bed, prettig reistempo en aangenaam transport. 

2. Brochures over reizen met je eigen reisgezelschap

Onderstaande brochures gaan over reizen die je met je eigen reisgezelschap kan maken. Je leest er alles over het reisconcept, de verschillende formules, comfortniveau's en reisprogramma's.