Overslaan en naar de inhoud gaan

Deze vier uur durende excursie neemt je mee naar zee in Willard Navy Seals boot om te zwemmen met wilde spinnerdolfijnen. Ervaar zo de energie en nieuwsgierigheid die deze dieren hebben. Na het zwemmen met dolfijnen, vaar je zuidwaarts om de zeegrotten langs de kust van Kona te verkennen en kan je snorkelen in de kalme wateren van Kealakekua Bay Reserve, vaak 'De beste snorkelplek van Hawaii' genoemd.

Op de terugweg kan je aan boord genieten van snacks en groene thee en kom je meer te weten over de geschiedenis en cultuur van deze regio.

 

Praktisch

  • Duur: +/- 4u
  • Dagelijks mogelijk
  • Vertrek rond 08u00
  • Inclusief snorkeluitrusting

 

Prijs

Volwassene Kind (4-11 jaar)
€ 172 € 146

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Hawaii'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!