Overslaan en naar de inhoud gaan

Daguitstap naar Nikko in internationale groep vanuit Tokyo

Sluit om 09u00 aan bij een internationale groep en neem samen met je gids de bus naar Nikko. Eens aangekomen neemt je gids je mee voor een bezoek aan het Toshogu schrijn, waar de eerste heerser van het 265 jaar durende Tokugawa shogunaat – Ieyasu Tokugawa – te ruste werd gelegd. Dit elegante complex is adembenemend mooi. Na dit bezoek geniet je van een lunch in Japanse stijl!

In de namiddag trek je naar Lake Chuzenji, een idyllisch meer in de bergen boven het centrum van Nikko. Aan de oevers van het meer domineert de heilige vulkaan Mount Nantai. Hier verken je ook de laatste stop van de dag; de Kegon Falls die van een zo’n 100 meter hoge rots naar beneden dondert en zachtjes in het meer stroomt. Rond 15u00 reis je samen met de groep en de gids terug naar Tokyo of blijf je in Nikko voor een overnachting.

Prijs

€165 per persoon

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Japan'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!