Overslaan en naar de inhoud gaan

Ga aan boord van Boston Duck Tours en geniet van historisch bezoek aan Boston in een amfibievoertuig dat over land en water reist. Je gaat langs alle plaatsen die Boston tot stad van vrijheid en stad van primeurs maken. Net als je denkt dat je alles hebt gezien, is het tijd voor een grote plons als je bus de Charles River in rijdt voor een adembenemend uitzicht op de skyline van Boston en Cambridge.

Praktisch

  • Taal: Engels
  • Niet inbegrepen: hotel pick-up, fooi voor de gids
  • Duur: +/- 80 minuten
  • Tijdstip bij boeking door te geven: 09h00, 10h30, 12h00, 15h15, 18h00
  • Gaat door van maart tot oktober

Prijzen

Volwassene Kind (3 - 11 jaar) Kind (0 - 2 jaar)
€ 49 € 35 € 11

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in New England'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met één van de volgende reizen