Overslaan en naar de inhoud gaan

Op groepsreis gaan met Joker, dat is reizen in kleine groep, ver weg of dichter bij huis, veel contact met de lokale bevolking, af en toe de minder platgetreden paden bewandelen en heel veel dingen doen, zien, proeven en beleven.

  • De organisatie van deze avontuurlijke groepsreizen en begeleiding van de groep?

Die is volledig in handen van de reisbegeleider!

  • "Klinkt zalig!", horen we je denken.

En dat is het ook.

 

Meer nog: 

We zoeken extra reisbegeleiders voor de komende maanden

COVID-19 heeft de goesting om te reizen niet klein gekregen. Integendeel zelfs: we hebben op dit moment zó veel Joker-groepsreizigers die klaar staan om de wereld te verkennen, dat we op zoek zijn naar extra reisbegeleiders.

Het aanbod dat we voor reisbegeleiders in petto hebben, is zeer breed: het gaat van stevige trekkings in IJsland tot een 25-daagse in het swingende Cuba of een avontuurlijke reis in het verrassende Vietnam.

Tip: spreek je een mondje Spaans of ben je grote fan van meerdaagse trekkings, aarzel dan zeker niet om je kandidaat te stellen.

Klaar om je kandidaat te stellen?

Dat kan via het aanmeldformulier op de website van Karavaan, onze partner in crime die zich al vele jaren ontfermt over de opleiding van alle Joker-reisbegeleiders. Zij stomen je ook klaar om goed voorbereid op reis te vertrekken.

Je kan o.a. aangeven welke periode je beschikbaar bent om te begeleiden en in welke reizen je op zich wel interesse hebt.