Overslaan en naar de inhoud gaan

Tussen 12 en 15 uur kan je vrij aanschuiven aan één van de infotafels met Joker-reisbegeleiders. Tijdens een 1-op-1-gesprek kom je bij hen alles te weten over onze groepsreizen naar Azië. Ontbreekt de infotafel over jouw droombestemming? Dan kan je met al je vragen terecht aan de Joker-infostand.

Wil je als eerste weten welke reisbegeleider over welke reisbestemming zal vertellen? Zet je op 'aanwezig' op ons Facebook Event voor alle updates.

Fan van een internationale groep of kies je graag uit nóg meer afreisdata en reisroutes? Aarzel dan zeker niet om tijdens de beurs het aanbod van onze internationale partners te bekijken. Zij zijn even avontuurlijk en duurzaam als de Joker-reizen, en vormen zo dus een mooie aanvulling op het Joker-aanbod.

Reisvoorstellingen over groepsreizen

Voor meer info over de Joker-groepsreizen in Iran, Centraal-Azië, Jordanië, Nepal en China kan je ook aansluiten bij de reisvoorstellingen om 11u, 12u, 14u en 15u. Om 13 uur geeft onze internationale partner Intrepid Travel een infosessie over Adventure cruises in Asia.

Om 15u en 16u kan je ook gaan luisteren naar onze partner Sawadee over groepsreizen naar Thailand en India. Zij bieden ook groepsreizen aan voor gezinnen. 

Eerste keer op groepsreis met Joker? Dan is de infosessie 'Joker voor beginners' een must! Meer weten over reizen in internationaal gezelschap? Sluit dan zeker aan bij de voorstelling 'Op reis met een internationale groep' om 13u.

Het volledige programma van de reisvoorstellingen vind je via Overzicht reisvoorstellingen >>

 

Terug naar de overzichtspagina van de Reisbeurs Azië >>