Overslaan en naar de inhoud gaan

Tot en met 31 juli krijg je bij Joker 15% korting op een selectie reizen in internationale groep naar Peru. Zo krijg je dit ontzettend gevarieerde land misschien sneller aangevinkt op je bucketlist?

Korting van 15% op reizen naar Peru in internationale groep

Tot eind juli schenken we je samen met onze - wereldwijd erg gesmaakte - Canadese partner G Adventures een korting van 15% op een selectie van 9 reizen in internationale groep naar Peru. Je kan kiezen uit een ruim aanbod aan vertrekdata, maakt op reis nieuwe vrienden van over de hele wereld en kan, als je dat wil, na je reis nog wat langer ter plaatse blijven.

De promotie is geldig op onderstaande reizen:

De promotie geldt ook op de trek to Choquequirao, een vijfdaagse trektocht die je kan inplannen in je eigen rondreis. En een extra reden geeft om achteraf uit te pakken bij vrienden en familie!

Waarom Peru?

Peru is natuurlijk in de eerste plaats het land van de Inca’s en hun Machu Picchu, maar ook een bestemming waar lama’s op groene Andesvlaktes grazen en dolfijnen roos zijn, waar condors keizerlijk zweven boven immense canyons, waar het verleden nooit veraf is en de jungle gonst van het leven. En ja, er zijn ook prachtige stranden en in Lima zijn de topchefs graag thuis in de Peruaanse keuken. Een complete bestemming dus! 

Wat is reizen met G Adventures?

Onze Canadese partner G Adventures organiseert avontuurlijke reizen in internationale groep, met Engels als voertaal. Net als Joker reis je met G Adventures in kleine groep en op een duurzame manier.

Je ontmoet je medereizigers pas op de bestemming, waar iedereen vanuit zijn thuisbasis op eigen houtje naartoe reist. Je vliegticket is dus nooit inbegrepen. Onze experts in de Joker-reiskantoren helpen je graag met het zoeken naar een scherp geprijsd ticket dat zo goed mogelijk aansluit op je trip. Of net niet natuurlijk, want wie wil kan gerust na de reis nog wat langer ter plaatse blijven en zelf rondreizen.

Zin in Peru? Vraag je reisvoorstel aan!

Deze promotie kan je enkel boeken in de Joker-reiskantoren. Je krijgt dus nog 15% korting op de prijs die je vindt op de website van G Adventures! Onze Joker-reiskantoren gaan graag de beschikbaarheid voor je na van zowel je reis als een betaalbaar vliegticket. Ze kunnen een optie nemen op de reis en ondertussen je vliegticket in orde brengen. Zodat de puzzel klopt! Laat ons weten in welke reis je interesse hebt en welke je mogelijke reisdata zijn. Doen!

De kleine lettertjes van deze promo

  • Geldig op bevestigde en betaalde boekingen bij Joker tussen 23 juni en 31 juli
  • Geldig op bovenstaande reizen met vertrek vóór 15 december 2017
  • Niet geldig op andere reizen dan bovenvermelde, niet geldig op optionele extra’s zoals ‘My Own Room’, ‘My Own Tent’, Thema Packs of in-country fees indien van toepassing
  • Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere promoties

Tips voor een reis naar Peru van onze medewerkers

Peru is ook bij onze Joker-medewerkers een populaire bestemming. We verzamelden onze tips in inspirerende blogartikels:

Op zoek naar een andere reisformule naar Peru?

Rondreizen in Peru kan op vele manieren: in groep of alleen, met het openbaar vervoer of met privé-transfers. Verbazen doet het altijd. Joker selecteerde de gekende en minder gekende highlights en goot deze voor jou samen in een aantal groepsreizen en individuele rondreizen.